Factuur wordt niet betaald?

Het is vervelend als je facturen niet op tijd betaald worden. Nog vervelender wordt het als er helemaal niet betaald wordt. Je neemt je voor om je klant te bellen, maar je hebt al zo veel te doen. Of misschien ben je bang dat de klantrelatie onder druk komt te staan als je belt waarom de factuur niet betaald wordt. In Webfactuur zie je meteen welke facturen nog open staan, zodat je direct actie kan ondernemen. 

Webfactuur helpt je om openstaande facturen ter herinneren

Als je betalingstermijn is verstreken, zie je dit direct in een praktisch overzicht. Dat is handig, want zo weet je direct waar je actie op moet ondernemen.

Altijd overzicht van je facturen

Welke facturen zijn al betaald? Welke facturen staan nog open? En voor welke openstaande factuur is al een herinnering verstuurd? In je persoonlijke account heb je altijd overzicht. Zo weet je in één oogopslag hoe het ervoor staat en ben je aanzienlijk minder tijd kwijt aan het factureren.

Over tijdbesparing gesproken! Met Webfactuur kun je niet alleen online factureren. Je kunt bijvoorbeeld ook makkelijk offertes maken en beheren. En ook je uren bijhouden.

Ruim 1000+ tevreden ondernemers gingen je al voor

Webfactuur is jouwe complete tool voor slimme online facturatie en administratie. Simpel, snel en superveilig. Tot en met 3 facturen per maand kun je Webfactuur gratis gebruiken. Dat kan zo lang je wil – en je kunt ook iedere maand opzeggen.

 

Kies ook voor Webfactuur, net als 1000+ andere ondernemers en zzp’ers.