Financiële rapportages maken

Met de rapportages van Webfactuur weet je altijd hoe je bedrijf ervoor staat. Hou je je uren, facturen en offertes bij in onze gratis facturatietool, dan worden deze automatisch voor je gemaakt. Zo bespaar je tijd en weet je zeker dat alles goed geregeld is. Direct inzicht en overzicht. Hoe handig is dat?

Zie de stand van zaken in een oogopslag

Je ziet bijvoorbeeld wat je nog mag verwachten van klanten, hoe het staat met je uren en wat je omzet tot nu toe is. De volgende rapportages zijn beschikbaar, waar en wanneer je wil:

  • Btw overzicht
  • Verkoopfacturen
  • Openstaande facturen
  • Inkoopfacturen
  • Klanten
  • Omzet (ook per product/dienst of klant)
  • Urenoverzicht

Simpel, snel en superveilig financiële rapportages maken

De financiële rapportages van Webfactuur voor zzp’ers en kleinbedrijf bieden zoals je in het voorbeeld kunt zien eenvoudige overzichten. Dat gebeurt allemaal automatisch, het enige wat jij hoeft te doen is de gegevens invoeren! Een kind kan de was doen… Het voordeel van overzichtelijke rapportages is dat het een makkie wordt om de gegevens aan de boekhouder door te geven.

online rapportage Webfactuur
Voorbeeld overzicht openstaande facturen

De financiële rapportages baseren zich op je gebruik van de tools voor het maken van facturen, van gemaakte offertes  en het bijhouden van je uren. Ook houden ze rekening met de eisen die de Belastingdienst stelt aan de financiële administratie. Dat maakt de verwerking van je administratie voor jou een stuk makkelijker. Je weet zeker dat het ook allemaal klopt.

Dat is het gemak van Webfactuur. Simpel, snel en superveilig. Meld je ook aan, net als ruim 1000 andere ondernemers en zzp’ers.

Maak je maximaal 3 facturen per maand, dan is het pakket gratis. Maak je er meer? Dan kun je overstappen op het Standaard of Uitgebreid pakket. Je kunt in elk geval gratis beginnen met facturen en financiële rapportages maken – zo lang als je wil – om eens te kijken of het je bevalt.